Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

20.10.2014 By: RV

 

Turussa Pitkämäellä kaupalla 800 gramman massiivinen heitto vaa-assa- katso kuvat

Kuva: Getty Images Sport

 

25.6.2014 Tero Pitkämäki heitti 85,89 metriä Paavo Nurmen kisoissa, voittaen miesten keihään kilpailun. Tero kauppasi heittoaan muun muassa sponsoreilleensa, kuten Ponsselle sekä Asicsille. Joku olisi voinut sanoa, että Teron Paavo Nurmen kisan voitto oli vaakalaudalla Antti Ruuskasen takia, joka heitti 85,28 metriä.

 

Miesten keihäs painaa 800 grammaa IAAF:n ratifioimissa virallisissa kisoissa. Kuvassa Ioannis-Georgios Smalios kantaa keihäitä.

Hyvänä keihäsmiehenä voidaan pitää myös suomalaisen isänmaan suurta sankaria, entistä mailmanennätysmiestä Seppo Rätyä, jonka mietteitä voit lukea täältä. Listamedian keihäänheittoasiantuntija Kammio Kamminen os Kampiakseli pitää Seppo Rätyä suomineidon sekä suomen isänmaan kannattajana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediassa on myös esiintynyt, että muuallakin olisi kaupassa vaakasuuntaista heittoa. Keihäänheitossa heitetään vaakasuuntaisesti myös. Listamedia myöntää, että uutinen on myöhässä, mutta huomauttaa samalla, että Listamediaa ei tuona päivänä ollut vielä edes perustettu.

©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com