Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

13.10.2014 By:RV

 

Uuden alkoholilain vaikutukset huolestuttavat valistunutta Kansaa

 

Listamedian saamien, vahvistamattomien, (todennäköisesti valheellisten) tietojen  mukaan uusi alkoholilaki huolestuttaa Tapani Kansaa, joka on peloissaan kolleegansa Arttu Wiskarin puolesta.

Molemmat herrat musiikin tieteen parissa

 

Miten Arttu Wisk(ik)ari pystyy levyttämään tulevaisuudessa? Ei ainakaan omalla nimellään. Hän ei myöskään hyvin todennäköisesti voi levittää nimeään, koska hänen nimensä viittaa huolestuttavasti nimeltä mainitsemattomaan alkoholia sisältävään tuotteeseen. Arttu Wiskarin kaikki levyt joudutaan viemään luultavasti pois markkinoilta. Tämä on suuri harmi, koska uudesta levystä "Sirpaleet" on tulossa megahitti, ja kappaleet "Avaimet Käteen" ja "Sirpa" ovatkin niittäneet mainetta ja kunnioitusta suomalaisen musiikin saralla.

Wiskari ei saa julkisesti tästä lähtien myöskään mainostaa omaa nimeään, eikä sitä luultavimmin saa esittää edes virallisissa tilaisuuksissa. Arttu Wiskarin mahdollinen ajokortti, kelakortti sekä passi täytyy perua, koska ne ovat suomen lain vastaisia.

 

 

 

 

Lopuksi Listamedia haluaa mainita nimeltä mainitsemattoman, nautittavan raikkaan juoman, joka virkistää toimittajan aivoja mukavasti tuomallaan makuelämyksellään, sekä miltei neitseellisellä raikkaudellaan sekä rakkaudellaan. Tämä elämän vesi antaa uuden ulottuvuuden Listamedian laatuartikkeleihin.

©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com