Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

4.10.2014 By:RV

 

Listamedia arvostelee: Kuopion Hesburger

 

Listamedia päätti arvostella nykyisin maankuulun Kuopion Hesburgerin palvelun. Paikan päällä oli Listamedian toimittaja Burj-Al Arab. Kuvaajana toimi pienoishelikopteri jota ohjattiin maanalaisesta Listamedian kompleksista maahisten avulla.

Matkaan lähdettiin pilvisenä syysiltana Burj-Alin uudenkarhealla autolla Listamedian pääkonttorilta.

 

Parkkipaikkoja ei ole järjestetty asiakkaille, toimittajamme joutui pysäköimään kadun varteen.

Tältäpä se kuuluisa ravinteli näyttääpi ulkoa.

Sama toisesta kuvakulmasta

Ystävällinen herrasmies-toimittajamme tietysti tervehti kätensä kautta keski-ikästä naismyyjää mutta myyjä ei reagoinut mitenkään.

Ruokalista on tietysti tämän tason paikoissa tiskin yläpuolella. Sinänsä selkeä ruokalista on pilattu sillä, että tekstiä on vaikea erottaa huonon resoluution ansiosta.

Ainakin hinta on kohdillaan, hampurilainen maksoi tasan yhden dollarin, eli kirjoitushetkellä 0.793 euroa. Listamedian toimitus ei voi käsittää miksi suomalaisessa ravintolassa maksetaan dollareina mutta ehkä se johtuukin Hesburgerin turkulaisesta logiikasta.

Ruoka oli hintaansa nähden nieltävää mutta silti toimittajamme vain toivoo, että tästä nielukerrasta ei tule hiviä. Sivuhuomautuksena Hesburgerin työntekijä ojensi ruuan paljaalla kädellään ilman mitään pakkausta.

Lopuksi toimittajamme päätti testata Hesburgerin turvajärjestelyt. Hän aloitti ampumalla myyjää järeällä käsiaseella keskelle ohimoa.

Tästä nuorempi myyjä vauhkoontui ja asiallisesti soitti sinilakit paikalle eikä pelännyt henkensä puolesta vaan jäi juoksemaan seinää päin, luultavimmin hiustensa värin takia. Listamedian johtava analyytikko arvioi myös että tekoäly on ohjelmoitu huonosti.

Aktiivinen toimittajamme katsoi vielä tiskin taakse josta paljastui karu totuus jota ei välttämättä ole kerrottu terveysviranomaisille.

Vierailumme päättyi siihen kun securitaksen vartija ampui rakkaan toimittajakolleegamme roskakasan eteen ja nyt puhutaan siis "ravintolasta".

 

Yhteenveto

 

Tökerö palvelu, asiakaspalvelu ala-arvoista eikä sanaakaan puhetta vaihdettu, roskia enemmän kuin laki sallii ja lopuksi vielä asiakas ammuttiin. Toisaalta jos saa hampurilaisen alle eurolla niin onhan se sen arvoista.

 

Lopullinen arvosana (asteikolla 0-5):

 

0.5/5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osa kuvista saattaa olla muualta kuin Kuopion Hesburgerista.

©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com