Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

10.9.2014 By: RV

 

10 syytä lukea Listamediaa!

 

 

1. Listamedia on nykypäivää. Suurin osa muista mediataloista on perustettu viime vuosikymmenellä, suurin osa jopa viime vuosituhannella! Viime vuosituhannella perustetut mediatalot eivät voi olla selvillä nykypäivästä. Listamedia on perustettu 28.8.2014 ja on ylpeä siitä.


2. Listamedialla on vankka kokemus media-alasta. Listamedia on ollut markkinoilla jo 2014 elokuusta lähtien ja on ylpeä voidessaan tarjota uutisia pitkällä kokemuksella.


3. Listamedia on vapaa ja riippumaton muista mediosta. Listamedia on myöskin ainoa mediatalo, joka ei ole sionistien, muukalaislegioonan tai illuminatin hallinnassa.


4. Listamedia on vankka työllistäjä ja erinomainen työnantaja. Listamedian iloiset työukot tekevät töitä etätyönä eli erinomaisissa siisteissä oloissa kotonaan.


5. Listamedia on ekologinen,- Listamedia ei käytä julkaisuissaan paperia koska paperi tuottaa hiilidioksidikaasua yhteyttämällä. Hiilidioksidi joutuessaan aurinkoon aiheuttaa auringonpimennyksiä, joka taas estää kasvien kasvua maapallolla.


6. Listamedia on puolueeton, Listamedia ei ole puolueellinen eikä käytä julkaisuissaan piilosarkasmia.


7. Listamedia on hyvä nimi listalle, jossa on mediaa, kuten Listamedia.


8. Listamedia tekee vankkumatonta laatu-työtä muiden yritysten kanssa, jotka haluavat mainostilaa Listamedialta. Mainostilasta voi keskustella vapaasti listamediafin@gmail.com.


9. Listamedian toimisto on nykyaikainen moderni kompleksoitu mediatalo, joka sijaitsee salaisessa paikassa ettei mikään terroristiryhmä voi estää vapaan sanan edistämistä.


10. Listamedia tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja on valmis tarjoamaan kauneudenhoitoalan opiskelijoille työssäoppimissopimuksen seuraavilla ehdoilla: olet kaunis nainen ja lähetät kuvan sekä tarjouksen työssä tulemisesta niin olet puolestani tervettullut, kuten minäkin mutten ole terve. Yhteydenotot listamediafin@gmail.com.

©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com