Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

11.12.2014 By:RV

 

Muistatko vielä- Jäämies vie Lotuksen voittoon!

Listamedia on koonnut monia F1- aiheisia uutisia. Tämä johtuu taas kyseisestä toimittajasta, ja tämä toimittaja myöntääkin olevansa ehdoton F1-fani sekä lyö ahkerasti vetoa F-ykkösistä. Nyt on aika katsoa autourheilun kuningasluokan historiaan.

 

Kuvan omaa Lotus F1-tiimi, joka antoi Listamedialle kaikki oikeudet käyttää niitä lähettämällä Väiski Rogerille medialle tarkoitetut tunnukset Lotuksen sivuille. Ja kuten kuvasta huomaa, aivan täyttä laatua. Ei voi muuta sanoa kun että kuva on alunpitäen paljon suurempi ja tarkempi, mutta sitä on ainoastaan tilansäästösyistä pienennetty. Kiitos Lotus F1.

 

2012 Lotus F1-tiimi palkkasi yllättäen mailmanmestari Kimi Räikkösen. Kimi oli 2011 ajanut rallia. Voisi jopa sanoa, että Lotus pyyhki Kimistä loputkin ralliraidat. Seitsämän kertaa palkintopallilla, 207 pistettä, pronssia MM-sarjassa sekä ehkä se tärkein, voitto. Abu Dhabin GP 2012 oli jännittävä kisa monesta syystä.

 

Maailmanmestaruustaisto Sebastian Vettelin ja Fernando Alonson välillä sai yllättävän käänteen kun Vettelin auto hylättiin aika-ajoissa, koska häneltä loppui menopetrooli ja tästä johtuen FIA ei voinut ottaa näytettä tästä litkusta. Vettel aloitti kisan varikolta. Hän teki yllättävän nousun ja lopetti kisan kolmantena. Alonso toisena. 

 

Mutta voittajana Suomen suuri mies Räikkönen. Räikkönen otti hyvän startin, ohittaen kylmänviileästi hidasstartti-Webberin sekä kolariherkän Maldonadon. Ja kun Hamiltonista bensapumppu jätti, voitto oli varma. Vakuutena voidaan myös pitää Kimin lentäväksi lauseeksi jäänyttä "Just leave me alone, I know what I'm doing", jonka hän sanoi tiimiradiossa Lotuksen mekaanikolle.

 
 
©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com