Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

1.12.2014 By:RV
 
 
 

Väiski Rogerin eduskuntavaali-kyselykierros! Katso miten puolueet vastasivat kysymykseen: Miten kuvailisitte puoluettanne lyhyesti?

 

 

Eduskuntavaalit lähenevät. Täten Listamedian johtava analyytikko otti selvää, miten puolueet itse kuvailisivat puoluettaan. Viesti lähetettiin jokaiseen, kuuteentoista, Suomessa rekisteröityyn puolueeseen. Näistä puoluesta vastasi kolme.

 

 

Väiski Roger:

 

"Otin sähköpostitse yhteyden jokaiseen Suomessa rekisteröityyn puolueeseen. Tässä on tulos. Olen lievästi pettynyt mutta pidän hienona, että saimme yhteyden peräti puolueen puheenjohtajaan sekä eduskunnassa istuvan puolueen puoluesihteeriin. Kasvava mediakonsernimme kaipaa lisää tämänlaista menestystä."

 

Vastaukset aakkosjärjestyksessä puolueen mukaan.

 

 

 

Kristillisdemokraatit

 

Arvopohjamme korostaa ihmisarvon kunnioittamista, perheen ja lähiyhteisöjen merkitystä, heikossa asemassa olevien puolustamista, ihmisten omaa yritteliäisyyttä sekä vastuunottoa paitsi itsestä myös lähimmäisistä ja luomakunnasta.

 
Terveisin 
Asmo Maanselkä, kd puoluesihteeri
 
 
 
 
 
Muutos 2011
 
 
Tervehdys ja kiitos kysymästä.

Muutos 2011 (lyhyesti muutos) on puolue, jonka päätavoitteena on sveitsiläismallinen suora demokratia sitovin kansanäänestyksin. Kansanäänestys olisi järjestettävä kaikista asioista, joista vaatimukset täyttävä kansalaisaloite saadaan kerätyksi. Sopiva asia kansanäänestykseen olisi ollut esimerkiksi sukupuolineutraali avioliittolaki; nykyisellään se aiheutti aivan tarpeettoman ison kohun eduskunnan sisällä asiassa, joka kuitenkin loppujen lopuksi palautuu vain kunkin edustajan henkilökohtaiseen arvomaailmaan.

Muilta osin muutoksen tavoitteita ovat sananvapaus ja Suomen kansalaisten edunvalvonta. Kritiikkiä, tarvittaessa ankaraa ja jopa loukkaavaa, on voitava esittää mistä tahansa asiasta. Kansalaisia on kohdeltava valtion asiakasomistajina, ei alamaisina.
 
Muutos hyväksyy joukkoonsa erilaisia ihmisiä, jotka sitoutuvat yllämainittuihin tavoitteisiin, ja antaa edustajilleen vapaat kädet muissa asioissa. Tietysti toivomme, että edustajamme pitävät ne lupaukset, joita itse ovat äänestäjilleen antaneet, ja hyväksymme myös sen, että nämä lupaukset saattavat olla eri edustajilla ristiriitaisia.
 
-Muutos 2011 rp:n puoluehallituksen puolesta
Oula Lintula
 
 
 
 
 
Suomen kommunistinen puolue
 
 

Listamedia

Väiski Roger,

 

Suomen kommunistinen puolue (SKP) on kapitalismin, suurpääoman  ja kaikenlaisen ihmiseen ja luontoon kohdistuvan riiston vastainen puolue. Haluamme muuttaa yhteiskunnan rakenteita ja  nykyisen politiikan suuntaa  yhteistyössä edistyksellisten tahojen kuten ay-, rauhan ja ympäristöliike, HLBT ja feministit sekä erilaisia kunnallisia peruspalveluja puolustavien joukkoliikkeiden kanssa.

 

T. JP (Juha-Pekka) Väisänen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Listamedia arvostaa vastauksen lähettäneitä.

 
 
©2019 LISTAMEDIA - suntuubi.com